Neem contact op met 0297 - 286969

Over ons

Voor tandtechniek uit nederland

Bij Van Beers kunt u terecht voor gebitsprotheses, kroon en brugwerk, implantaat gedragen werkstukken, frames & facings. De familie Van Beers staat al 50 jaar garant voor pure vakmanschap. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in of bel direct met ons filiaal in Mijdrecht of Heemstede.

Tandtechnicus

Het is niet altijd duidelijk wat het verschil is tussen een tandarts en een tandtechnicus. Een tandtechnicus maakt hulpmiddelen die uw gebit ondersteunen, vervangen of corrigeren. Voorbeelden hiervoor zijn gebitsprotheses, implantaten en facings. Deze hulpmiddelen worden gemaakt in een tandtechnisch laboratorium. Daarom kom je een tandtechnicus ook niet vaak tegen in een tandartsenpraktijk. Een tandtechnicus werkt nauw samen met uw tandarts.

Hulpmiddelen op maat voor uw gebit

Bij Van Beers Tandtechniek kunt terecht voor gebitsprotheses, kroon en brugwerk, implantaat gedragen werkstukken, frames, facings en het bepalen van kleur. Alles wordt door onze tandtechnici op maat gemaakt in ons laboratorium in Nederland.
Uw tandarts kent uw gebit het beste en daarom werken wij nauw met hen samen.

Digitale fotografie en high-tech cadcam-technieken worden vaker ingezet om protheses en andere hulpmiddelen te ontwerpen. Hierdoor zijn alle hulpmiddelen precies ontworpen voor uw mond. De tandarts verwijst steeds meer cliënten door naar de tandtechnicus. Door de innovatieve technieken en het maatwerk kan een technicus goede ondersteuning bieden bij de behandeling die is voorgeschreven door de tandarts.

Verklaring van Overeenstemming

In de Verklaring van Overeenstemming staan alle gebruikte materialen en unieke aankoopnummers vermeld. Zo kan de herkomst altijd gecontroleerd worden en weet u waarvoor u heeft betaald. Vraag de verklaring op bij uw tandarts.
De tandtechnische laboratoria, aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek, leveren de tandarts desgevraagd een Verklaring van Overeenstemming.

Geschiedenis Van Beers Tandtechniek

Rob, vertegenwoordiger van de derde generatie Van Beers, was in 1963 de jongste tandtechnicus die zijn vakbekwaamheidsdiploma behaalde aan het SVEVT. Hij heeft zelfs ook nog lesgegeven aan het IVT. Maar na vijf jaar begon het toch te kriebelen en startte hij in 1974 met zijn eigen bedrijf. Al na één jaar moest hij verhuizen, omdat het laboratorium inmiddels was uitgegroeid tot een bedrijf met vijf man. Nu, drie verhuizingen verder, is het lab gevestigd in een zeer modern en ruim ingericht pand op het industrieterrein van Mijdrecht.

Casper van Beers, zoon van Rob, is in 1996 begonnen bij zijn vader en werkt sinds 2005 ook met veel plezier en passie voor het vak bij de Van Beers vestiging in Heemstede.

Innovatieve behandelingsmethode en zekerheid

Ondanks alle veranderingen is het doel van Van Beers in al die jaren altijd hetzelfde gebleven: tandartsen en patiënten nieuwe en efficiënte behandelingsmethoden bieden, waarbij innovatie en zekerheid op de eerste plaats staan. Want we zijn ons er elke dag weer van bewust dat wij iedere behandelaar en elke patiënt iets beloven: de belofte om altijd met raad en daad én onze producten en service bij te staan.

Ons deskundige team

Casper

van Beers

Tandtechnicus

Jan Willem

Naafs

Tandtechnicus

Fabrizio

Bucelloni

Tandtechnicus

Esther

Joor

Tandtechnicus

Michael

Luybregts

Tandtechnicus

Mirella

Muller

Tandtechnicus

Sander

van Beers

Tandtechnicus

Inge

Visser

Tandtechnicus

Nanja

Defourny

Tandtechnicus

Jesse

Verwer

Tandtechnicus

Bertil

Heemskerk

Tandtechnicus

Enza

Verwer

Boekhouding

Wat maakt ons zo uniek

  • Vrij inloop spreekuur
  • Lokale ondersteuning voor tandartsen en patiënten
  • Alle kennis en productie onder één dak

Van Beers in beeld